Louët fabriek

Louët Keuken & Interieur ontwerpt en produceert maatwerk keukens, interieurs en meubelen. Louët staat bekend om de kennis, creativiteit en het gebruik van hoogwaardige materialen. De projecten van Louët Keuken & Interieur worden gemaakt voor klanten uit Nederland en enkele andere landen uit Europa.

In Lochem, in de Achterhoek, staat onze Louët showroom, studio en fabriek. Wilt u een afspraak maken met een van onze ontwerpers of wilt u meer weten over onze Louët keukens, interieurs of meubelen, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Showroom

Keuzes maken voor een maatwerk keuken of interieur is een uitvoerig proces. Dit proces proberen wij zo goed mogelijk te begeleiden. Aan de hand van voorbeelden, monsters en 2D- en 3D tekeningen geven wij u een zo duidelijke mogelijk beeld. Onze keukens en interieurs zijn ontworpen met een duidelijke visie voor vormgeving, indeling, gemak en uitstraling. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Als u hiervoor een afspraak maakt, weet u zeker dat we voldoende tijd voor u hebben.

Studio

De creativiteit en kennis van materialen, constructies, ruimtelijk inzicht zijn de basis van onze studio. Onze goede contacten met leveranciers zorgen ervoor dat wij kunnen werken met de beste materialen en apparatuur. Concepten komen tot leven.

Fabriek

De Louët fabriek is een moderne fabriek met toegewijde ambachtslieden. Onze moderne fabriek, bestaande uit een machinale, lakkerij en montage afdeling, is zo ingericht dat wij duurzaam en efficiënt kunnen produceren.